tiistai 12. kesäkuuta 2012

Graduation & Grad Nite

Täällä on todella paljon tapahtunut viime postauksen jälkeen. Mitä lähemmäs loppua vuosi tulee, sitä nopeampaa aika on mennyt. Viime viikon torstaina meillä oli graduation ja nyt on vielä kaksi viikkoa kesälomaa ennen kuin pitää lähteä takaisin Suomeen.

Graduation oli niin kuin telkkarissa. Käveltiin sinne ja valmistujaismusiikki soi, sitten kuunneltiin kansallislaulu ja tehtiin pledge of allegiance eli semmonen lipun tervehdys, sitten oli muutamia lauluesityksiä ja kaikille jaettiin diplomat. Meillä on semmonen keskikokoinen koulu, noin 700 senioria joten siinä sitten meni hetkinen kun ne kaikki meni sinne hakemaan todistukset yksi kerrallaan.



Meillä ei vaihtarit saa diplomaa eli todistusta high schoolin suorituksesta ja eihän me sitä oikeasti olla suoritettukaan. Meillä on graduation seremoniassa flag exchange missä ensin kaikki vaihtarit pitää omaa lippuaan ja sitten se kääritään ja sitten taitellaan (virallisella tavalla) Amerikan lippu ja sitten me saatiin pitää ne.




Heti graduationin jälkeen meillä oli grad nite eli lähdettiin Disneylandiin. Therese ei tullut, joten luulin viettäväni illan Jerominen ja muiden vaihtareiden kanssa, mutta ei sitten tarvinnutkaan olla vaihtariporukassa, koska tutustuin uusiin ihmisiin bussissa ja menin heidän kanssaan. Mulla ei oo sieltä kovin montaa kuvaa koska oli niin pimeää, että mun kamera ei toiminut kunnolla. Hauskaa oli ja nyt olen sielläkin käynyt, mutta ei siellä kyllä mun mielestä nyt niin paljon ole nähtävää että sinne pitäisi useammin mennä.



Meidän piti lähteä sieltä ajamaan kotiin kolmelta. Mentiin takaisin busseille ja meidän kuljettajat eivät olleet siellä. Meidän valvojat sitten soitti niille ja ne sano etteivät haluu tulla takas ennen viittä. Kaikki muut koulut lähti sieltä (siellä oli todella paljon kouluja) ja Righetti istui parkkipaikalla. Meitä väsytti ihan kauheesti ja kaikki halus vaan kotiin, mutta siellä oltiin. Neljä viidestä busseista oli paikalla, mutta yksi bussi poissa ja kaikki kuljettajat menivät sillä hotelliin nukkumaan.

Lähipäivinä mulla on toivottavasti aikaa kertoa kaikista muista jutuista mitä on tapahtunut lähiaikoina. Nyt on ollut tosi kova kiire koko ajan ja nytkin kirjoitan tätä kun yö on alkamassa.

2 kommenttia:

  1. oon miettiny et raahasitteko te kotoa noi liput vai ostitteko vai miten ? :DD aika tyhmä kysymys mut monella vaihtarilla on se oman maan lippu niin mistä se on repästy :D

    VastaaPoista
  2. Meillä koululla on varastossa eri maitten lippuja ihan tota seremoniaa varten ja jos tulee vaihtari maasta josta niillä ei vielä ole lippua niin ne hankkivat. Omat liput jää säästöön koululle mutta koulun hankkimat Amerikanliput saadaan pitää :)

    VastaaPoista