perjantai 6. huhtikuuta 2012

Spring break!!

En oo noin neljään viikkoon mitään kirjoittanut kun tuntuu ettei täällä tapahdu mitään. Tai kyllä tapahtuu kaikenlaista, mutta ei mitään suurta ja ihmeellistä. Perusarkea vaan.
Viimeks oon kirjoittanut mun elektroniikkavauvasta. Heti sen jälkeen oli Mattin synttärit ja juhlistettiin syömällä In n Outia ja koristeltiin talo ennen kuin se tuli kotiin. Sillä on ollut tapana teipata mut sisälle Jaken leikkihuoneeseen kun oltiin siellä sisällä, kylppäriin kun olin suihkussa.. niin me sitten teipattiin toi ovi mistä tullaan sisälle. Neuloin Mattille lahjaksi sofball pallon ja jalkapallon.


Seuraava viikonloppu meni Mattin softball pelissä, lauantaina mentiin Santa Yneziin lounaalle ja kauppaan ja mun perhe näytti missä Michael Jacksonin Neverland ranch on. Meidän koulusta ennen varsity kuoro meni aina laulamaan Michael Jacksonille sinne ranchille ja kaikki oppilaat pääsivät juttelemaan sen kanssa ja kaikkea. Aaaaaaaaa kuinka ärsyttää että jos se olis elossa vielä niin nyt kun olen varsity kuorossa niin olisin päässyt laulamaan sinne :D

Kun tultiin kotiin Santa Ynezistä, Matt kysyi että halutaanko me mennä leffaan. Mentiin sitten koko perheen kanssa katsomaan Lorex. Se on amerikassa tosi tunnetun lastenkirjailijan sadusta tehty leffa ja se oli ihan hauska :)

Sunnuntaina meillä oli siivouspäivä ja tehtiin Jacobin kanssa Shrinky Dingsejä.
Seuraavalla viikolla en oikeen tehnyt mitään. Sain joka päivä Heidiltä ison kasan papereita arvioitavaksi, koska tykkään leikkiä opettajaa arvioida niitä :) Viikonlopuksi Heidin äiti ja isäpuoli Myrna ja Richard tulivat tänne San Franciscosta. Perjantaina mentiin kaikki katsomaan Mattin softball peliä ja illalliselle Red Lobsteriin. Tuolla ravintolassa on iso allas missä isot ravut uiskentelee ja jos haluaa syödä yhden niin saa käydä valitsemassa että minkä niistä haluaa.

Lauantaina mentiin kaikki katsomaan Jaken T-ball peliä ja sen jälkeen Costcoon ostoksille. Loppupäivä oltiin meillä ja Matt teki ruokaa ja mä pesin pyykkiä ja Jake, Myrna ja Richard kattoivat Toy Storya. Sunnuntai oli aika tylsä päivä. Myrna ja Richard lähtivät heti aamusta ajamaan takaisin kotiin. Me mentiin Pismoon syömään Mäkkäriin ja ostamaan Heidille jotain erikoishiuslakkaa sen kampaajalta. Loppupäivänä arvioin Heidin tehtäviä pari tuntia ja katoin telkkaria.

Seuraavalla viikolla Jake aloitti uinnin ja se meni sinne joka päivä, paitsi kerran kun sillä oli T-ball treenit. Menin kerran kattomaan uintia ja siellä oli tosi kylmä ja en nähnyt mitään koska siinä oli jotain isoja liukumäkijuttuja edessä. Muut päivät olin kotona ja arvioin Heidin tehtäviä tai tein econ läksyjä.

Perjantaina oli Theresen 18 v synttärit. Täällä on synttäreitten kunniaksi tapana heittää jauhoja synttärisankarin päälle joten Theresekin pääsi sitten jauhotetuksi.



Lauantaina oli Maddin synttärit. Nään Maddia aina välillä koulussa mutta ei ihan hirveen läheisiä kavereita olla. Se sitten kutsui mut niille yöksi kun sillä oli tulossa muitakin kavereita. Silleen oli vähän outoa koska Maddi on niin nuori ja muutkin sen kaverit siellä, Erin, Danielle ja Carly olivat samanikäisiä, mutta oli ihan hauskaa. Katottiin leffa Sucker punch, syötiin ja tehtiin hennatatuointeja.

Bailey teki Maddille suolakurkkumuffinsseja. Ne maistu ihan kauheilta :D

Tällä viikolla olen tehnyt econ projektia ja music history projektia kaikki päivät. Eilen meillä oli tosi ärsyttävää koulussa kun tuli palohälytys noin 8 kertaa ja joka kerta piti mennä pihalle ja oli kylmä. Sit joka hälytyksen jälkeen joku kuulutti että menkää takaisin luokkiin ja pysykää siellä me yritetään sammuttaa ääni (joka on tosi kova) ja sen palovarottimen välkkyvä valo.

Tänää mulla ei ole koulua koska on pitkäperjantai (joka on enkuks good friday mikä on must outo nimi sille) ja ens viikko mulla on spring break. Mennään tänään myöhemmin kattomaan Theresen kanssa Hunger games ja huomenna mennään perheen kanssa San Franciscoon Myrnalle ja Richardille. Sinne on koko suku tulossa juhlimaan juutalaista passoveria. Jäädään sinne Jaken kanssa ens torstaihin asti ja siellä sit nään sitä kaupunkia. Heidi ja Matt tulee takaisin tänne koska Mattilla on The Best Of West softball turnaus.

Loma tulee kyllä tarpeeseen. Mua on alkanut ihan kauheesti taas turhauttaa koulu. Sain vaihettuu mun 1 period aineen kuvikseen ja se on nyt ihan kivaa. Toisena on music history joka on todella tylsää. Kolmantena mulla on interior design mikä on ollut myös ihan kauheeta pari viikkoa. Nyt ollaan ommeltu minityynyjä ja -verhoja (Suomen tasolla ala-asteen kolmas luokka), sitä ennen maalattiin puupaloja ja sitä ennen tehtiin pohjapiirustusta keittiöön, jossa pohjapiirrustus ja kaikki keittiölaitteet toisella paperilla oli eri skaaloissa joten kuvassa kaikki näytti väärän kokoisilta ja sit kun sitä kyseltiin opettajalta niin se ei ensin kahteen päivään tajunnut mitä me kysyttiin ja sit se tajus ja sano et joo en löytäny oikeen kokoista ruutupaperia nii ne ei ihan sovi yhteen et sen on sit tarkotuski olla ihan väärin. Neljäntenä mulla on varsity kuoro missä laulaminen on kivaa, mutta opettaja ei niinkään. Sama opettaja mulla on kutosena women's choirissa mikä ei myöskään oo ihan parasta koska me ollaan niin huonoja. Vitosena mulla on econ mikä olis ihan okei ja ainoo missä tarvii mitään oppia, mutta me tehään siellä koko ajan kaikkia ryhmätöitä. En tykkää ryhmätöistä ja vielä vähemmän tykkään tehä niitä jenkkien kanssa koska niistä on suurin osa tosi laiskoja ja eivät tekisi mitään sen työn eteen ja en halua tehä sitä koko työtä yksin. Että on kyllä vähän ikävä suomalaista koulua ja normaalia opiskelua, kun täällä ihan oikeesti tuntuu että kertaan ala-astetta tai sitten en tee mitään.

Neuloin Jakelle vähän aikaa sitten Paavo Pesusienen ja annoin sen sille eilen. Oli kyllä erittäin onnistunut idea ja Jake oli todella iloinen siitä :DD

3 kommenttia:

  1. Aika hieno paavo pesusieni.t.iskä

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Neuloin sille viime viikolla myös patrickin joka on myös Paavo pesusienessä

    VastaaPoista
  3. voi, ihana postaus, ja ihan paavo <3 meki käytii kattoo Lorex!
    t. Petra
    ps. mul on ikävä tankotanssii :DDD jajaja

    VastaaPoista